Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sponzoři

ČESKÁ PODNIKATELSKÁ POJIŠŤOVNA - univerzální pojišťovna

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) je univerzální pojišťovnou, která nabízí svým klientům moderní produkty a komplexní pojistná řešení v oblasti životního i neživotního pojištění. Na českém pojistném trhu působí od roku 1995.

ČPP je součástí pojišťovací skupiny Vienna Insurance Group (VIG). VIG je předním specialistou na pojištění v Rakousku a ve střední a východní Evropě. 

cpp_logo.jpg

image3.jpeg

image1.jpeg

 


PEC NÁM SPADLA

Pec nám spadla je malá rukodělná pekárna s kavárnou a bistrem na Proseku. Od nedělní noci do pátku pro vás několikrát denně pečeme kváskové chleby, pomalu kynuté máslové babky, pletýnky, vánočky nebo mazance. Našimi ručně pletenými houskami a parmazánovými tyčinkami jsme provoněli celé okolí.

logo_final_vintage_6.jpg


AŽD Praha s.r.o.

Společnost AŽD je významným dodavatelem technologických celků v oboru zabezpečovacích, sdělovacích, řídicích a komunikačních technologií dopravní infrastruktury. Rozhodující je orientace firmy především na oblast železniční dopravy. Pro své partnery zajišťuje výrobu, kompletní dodávku a montáž technologických celků pro zabezpečení a řízení železniční dopravní infrastruktury.

777-azd-rgb.png

image0.jpeg

image2.jpeg


OXYLIFE

Společnost Oxylife je oficiálním distributorem Oxyhelp na území České a Slovenské republiky.

"Jsme tým konstruktérů a inženýrů, kteří se věnují inovacím v oblasti vývoje technologií pro hyperbarickou kyslíkovou terapii pro osobní i profesionální použití."

oxylife-water-logo_page-0001--2-.jpg